Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 30.12.2014., 14:30   #7289
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
@ Razarać

Predlažem relativno noviji bookshelf (cca. do 10 godina) za oko 1k kuna + stalke za ostatak. Trenutno na njušci bi bili dobar izbor Acoustic Energy Aegis (2 para u ponudi) i recimo B&W DM 601 (pazi - za slabiji model 302 se traži više novaca).
Bila je prije nekog vremena i KEF Cresta 2 za tu lovu, to je odličan i izbalansiran zvučnik koje tvoje pojačalo može bez problema pokrenuti.

@ vedo

SMSL-a imam cca mjesec dana, i radi bez problema za sad......sa starijim modelima je navodno bilo problema s pouzdanošču (forumi), ovdje se za sada još uvijek moram nadati da će sve biti u redu i nadalje. Btw. ovog drugog kineza sviram 2-3 godine bez problema, tak da ne mora značiti da je kinez automatski i bofl.

Oko zvuka za sada mogu reći samo ok - nije neko čudo, nije ni njesra.....recimo, 4x1543 je nakon pozornijeg slušanja gubio bitku od CD-playera, ovaj isto ali bez posebnog koncentriranja.....

No razlike sve u svemu nisu drastične, recimo da mi je SMSL najviše nekako "flah" (kaj god to značilo), možda zato i što je vrlo konkretno primjetno sporiji i manje kontroliran u basu od druge dvije sprave....visoki i srednji ok, rezolucija u odnosu na player primjetno manja (detalji).
jean luc je offline   Reply With Quote