Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 30.12.2014., 13:02   #7286
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
baš bi me zanimala ta usporedba dac-a i nikad prežaljenog i neposjedujećeg meridian cd plejera... ne znam iz kojeg razloga sam oduvijek htio imati meridian vrtilicu... ili maranca 17icu AJDE MOŽE I ON

ovo gore je naravno stvar subjektivne prirode i doživljaja, ali namjerno sam to radio skupa sa frendom da se uvjerimo da ne fantaziramo + hajfaj je zabavan

mislim možda sam ja stvarno sjekiru u med pogodio sa tim plejerom i možda je fakat čudo, ali nekada su najbolje stvari najjednostavnije... jedan opamp, non-smd komponente, taj famozni dac... možda neki drugi konzumni plejer će bit totalno smeće. uskoro ćemo još doteglit i kolegu s posla kao 3. par ušiju i dofurat će svoj neki entry sony player pa ćemo onda imati i 2 transporta i sve skupa 4 dac-ovlja na identičnom amp-spiker sistemu.

gle kak je ovaj divljak svrstao i moj i tvoj player - http://lampizator.eu/lampizator/CD_player_ranking.html (searchaj tda-1549)

oke frajera uzimam sa dozom soli, ali evo po čujnom stvar funkcionira jako dobro.

našao sam na ebayu svoj player za 1.23$ sa 1 bidom
syss je offline   Reply With Quote