Tema: Far Cry 4
View Single Post
Staro 30.12.2014., 08:43   #192
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

taman na pola igre su mogli pojačati dojam da Sabal i Amita nisu ništa bolji i da recimo Yuma ukaže Ajayu na to (ili Pagan kad ga drugi put ulovi), i da jednostavno promijeni stranu i do kraja fajta za sebe i Pagana

E, to bi bio twist s kojim bi igra do kraja ostala zanimljiva

Opet, meni je ipak malo bolja od FC3 kojeg nisam odigrao do kraja, nije mi nikad sjeo. Opet, ja ne igram puno igri kroz godinu pa možda i nisam namjerodavniji za usporedbe
-->
Pa tak bi igrao i ja, sat dva navečer, i to ne svaki dan, vikendom možda malo više.

Sve skupa nekih 35-40 sati igranja. Nekako mi se čini da su u Ubisoftu išli na tu varijantu što dužeg trajanja igre, a da su pri tome malo mislili o sadržaju. Negdje na 50% igre već si zapravo odigrao sve i dalje samo ponavljaš misije s malo izmijenjenim okolnostima. I kolko god da možeš dalje isprobavati različite varijante osvajanja outpostova i sl., postane dosadno.

IMO, sad kad sam vidio kraj, mislim da su mogli dodati zgodan twist...

taman na pola igre su mogli pojačati dojam da Sabal i Amita nisu ništa bolji i da recimo Yuma ukaže Ajayu na to (ili Pagan kad ga drugi put ulovi), i da jednostavno promijeni stranu i do kraja fajta za sebe i Pagana

E, to bi bio twist s kojim bi igra do kraja ostala zanimljiva

Opet, meni je ipak malo bolja od FC3 kojeg nisam odigrao do kraja, nije mi nikad sjeo. Opet, ja ne igram puno igri kroz godinu pa možda i nisam namjerodavniji za usporedbe