Volio bi da nadjes ali neces

Evo dodji do mene i dam ti da probas moje kleberice (mozda je problem kao kod novih sava

), vozio sam dosta zimskih a ove su definitivno najgore po svim mogucim kriterijima, ako ces trazit prije mj dana onda ces nac kako ih pljujem po kisi a sad evo i po snijegu.
Jbg da ti je bratic bio pazljiviji ne bi mu se to dogodilo, ak vec nema zimske onda mora neke stvari povecat par puta a masa ih to ne radi, kak ja nikad nisam imao problema kad sam se prije x godina vozio sa ljetnima po zimi? A radio sam po gradu u prosjeku 60 km. Nisam imao najbrzi start do 60 ali mi je trebalo do 60 isto koliko i vecini majmuna koji su prvi na semaforu i ne gledaju kad ce se upalit zeleno.

Da je bratic imao zimske onda bi se mogao vozit kak se vozio i ne bi imao sudar.
Tak je frend kupio super ljetne i po ljeti na suhoj cesti skrece preko tracnica i odbace ga na rizol, ljudi misle da su gume svemoguce i vecina ih svaljuje krivnju na njih a nikad se nitko ne pita kakav je tko vozac, dal zna reagirat u kriticnoj situaciji i kako i na kraju krajeva kako se vozio u trenutku kad se dogodila pizdarija.