Citiraj:
Autor CheCola
i dobro jel ti iritantan gornji poklopac ventova?
|
Maknuo sam ga jer mi nema smisla imati vent gore, zrak mi bezveze cirkulira u kućištu i diže temp...
Citiraj:
Autor Drvoje
Još putuje - skupa s kejsom 
|
Tak je to dok putuješ HŽ-om - imam sreće kaj sam došao ove godine
Citiraj:
Autor CheCola
da nisu zaštitari pozvali proktologa zbog sumnjive kutije  i daljnje pretrage usljed sumnjivog ponašanja.....
|
Haha, izvalio oči ko varen zec
Nego, nekakav dojam oko kućišta - izuzetno je lagano. Nisam očekivao da će biti tako lagano, bočne stranice su dosta tanke, čak i kad usporedim sa LC Power kućištem starim 6 godina koje sam imao do sad. OK, štedjeti se negdje moralo, dodatna oprema je zato izvrsna u vidu 3 venta, filtera za prašinu, vodilice za dodatno učvršćivanje venta itd.
Cable management, kak je rekao CheCola, je malo stisnut ali uz malo organiziranije razmještanje uspio sam srediti kablovinje pa izgleda relativno pristojno. Također, ovo je bilo prvo kućište koje sam slagao baš na taj način tako da sam sretan sa svojim uspjehom
LED ventilator sam prebacio sa prednje na stražnju stranu tako da mi osvjetljuje unutrašnjost, držeći se Čekolinog savjeta i moram priznati da izgleda dobro. Ipak, Pošto sam stavio Raijintek Erebossa u kućište (i to nekim čudom jer je hladnjak OGROMAN) pogled je dosta zaklonjen ali i dalje ima svojevrsni cool efekt jer meni izgleda badass
Prednja strana izgleda dobro iako je plastika malo čudna, nije totalno čvrsta nego se malo savija ali opet, za tu cijenu i opcije ne mogu očekivati čuda.
Jedna sitna zamjerka idem fan kontroleru koji podržava 2 venta sa 3-pinskim konektorom. Nema razloga da ne podržava 4pin konektor pa sam morao piliti jedan konektor na kontroleru tako da spojim PWM Slipstream vent.
Sve u svemu jako dobro kućište za dobru cijenu, 8/10 would buy again.