Tema: F1
View Single Post
Staro 04.09.2005., 19:53   #25
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by speedy-3
ma ofako Mclaren ima najbolji bolid u F1 trenutno al to nista neznaci kad su im vozaci ono polu dobri...... efo sada kimi prazan bolid dvostruko jaci motor i nemoze proci pored slabasnog renaulta koji je pun puncat, Alonso je definitvno bolji vozac od njega i sa ono Kimi se izvrtio na stazi heh ae da gume okrivimo, ups ne nece ici Montoya je vozio sa totalno unistenom gumom 3puna kruga i nie se izvrtio,,,,
Samo da se zna na pocetku-ja sam navijac propetog konjica,znaci isti mi je kurac dal ce pobjediti renault ili mclaren ali kaj je, je raikkonen fakat nema srece.Nadalje, lik bi danas mozda i pobjedio da nije trebao ici u boks mijenjat gumu.Nemoj govoriti da je alonso bolji-ne zaboravi da je renault prosle sezone odjebao pola sezone na istrazivanja i mjerenja tj. spremanja bolida za ovu sezonu-tako da su na pocetku ove sezone bili u prednosti nad ostalim momcadima i alonso je najveci dio pobjeda tj. bodova ostvario u prvom dijelu sezone-brojke ne lazu.mislim da bi razlika bila mnogo manja da raikkonen nema ogroman peh.

Citiraj:
to sto gume odlaze motori odlaze nema veze sa srecom a to sa Kimi-u motori odlaze je jednostavno njegova greska on unistava bolid vozi do samih granica sa je nepotrebno,,,,
po tome sato nebi zavrsio niti slobodne treninge a kamoli utrku posto smatram da on najvise napreze motor u f1.svaki vozac vozi maksimalno kolko mu u tom trenutku uvjeti dopustaju.

Citiraj:
jedva cekam sljedecu sezonu kada se vrati dobri stari V8 i manualni mjenjac nema vise automatiziranog starta, gumba za borbu i tih fora,,,,, da bude sfe fino kao i prije samo vozacke vjestine odlucuju o tome tko ce kako zavrsiti utrku a ne Boks taktitke sitne razlike u gumama kap vise ili manje u spremniku goriva,,,,,,,
[/B]
Slazem se 100%.Back to old school!