Stvarno ne znam u koju temu smjestiti ovo pitanje pa ako sam fulao neka admin prebaci.
Znači imam S3 koji je radio kao podmazan bez i jedne primjedbe. Prije 10ak dana sam bio na koncertu, klasika slikanje i snimao sam video s bljeskalicom nekih 10ak minuta i nakon toga sam primjetio problem. Radi se o bateriji (koja je prije toga sasvim dobro držala stara cca 1.5 godinu). Skužio sam da mi je izvukao 50% baterije za pola sata.
Napunio sam je i opet ju je skinuo na 5% za manje od 3-4h. Sad dolazi čudni dio. Kad je mob na punjaču radi skroz normalno, kada ga skinem, radi super dok baterija ne dođe do 70 ili 50% i primijetim da mi pokaže znak da nema mreže, krene slika titrati i resetira se i pokaže 3-4% baterije?! Tu se resetira po par puta i onda kad ga spojim na punjač pokaže opet 20-30% kako kada.
Može li samo netko potvrditi moje sumnje da se radi o bateriji da ne bacim lovu za drugu ako postoji šansa da je nešto do mobitela ili OS-a. Pretpostavljam da se mob/bat pregrijala pa da je zato riknula.
Vidljivih deformacija na bateriji nema, možda samo blago iskrivljenje, ali jedva zamjetno. Probao sam 'kalibrirati' bateriju s uputama s neta (punjenje, pa gašenje i punjenje, pa pražnjenje do kraja, pa punjenje i te fore).
Hvala