Citiraj:
Autor buralee
U prvom mjestu?
dx.com mi je bila samo stranica sa filterom da vidim kakvih ima mobitela, nebi ramo kupovao.
Nigdje mi se ne zuri, ne zelim se zaletiti i uzeti smece nek, zato sam dosao tu da mi pomognete 
|
Što ti je bg_4_l rekao, strpi se i pričekaj Jiayu S3, Meizu M1 Note, TCL ilitiga Alcatel Meme Da 3N,... uređaje koji brzo stižu s odličnim 64bitnim Octacore-om, 2-3gb RAM-a,... i naravno, uz odlične cijene za dobiveno.
A Xiaomi Note, svakako 4G verziju sa Snapdragon-om.
Citiraj:
Autor safet
u pravu si bolje je sa garancijom ako je malo skuplje i gledao sam baš sada i obje stranice šalju samo u italiju
|
Ne želim spamati i Xiaomi je svakako odličan uređaj al za 2000kn imaš novi LG G2 a za cijenu Xiaomi-a s garom imaš novi LG G3 s 2 sigurne godine garancije ...
Citiraj:
Autor sava84
Pozdrav, prateci ovu, i par tema na drugim forumima, sebi sam uzeo xiaomi Mi3 i za sada sam prezadovoljan. Medjutim, sebi sam napravio par problema  dvojica kolega su takodje postali veliki obozavaoci kineskih mobitela, nakon sto su pregledali ovaj moj pa bi i oni sebi nesto uzimali. Zanima me da li je u rangu oko 150 USD Coolpad F1 i dalje jedno od najboljih rjesenja ili ima nesto bolje da im preporucim? Obojica su za razliku od mene totalno nezahtjevni korisnici. Znaci pozeljno je da radi pristojno ,,out of the box,, za root nikada nisu culi niti ih zanima, tako da bi eventualno mijenjanje romova morao ja da radim. Imate li nekakav savjet? Znaci treba im telefon koji je kvalitetan, ima pristojnu bateriju i koji ce se koristiti za pozive, poruke i po malo neta. Nista pretjerano. Coolpad F1 sam najpovoljniji nasao na efox-u, 119 Eura. Ima li negdje povoljnije? EU skladiste mi ne znaci nista jer sam iz BiH. Zahvaljujem unaprijed!
|
S obzirom da su nezahtjevni korisnici, mogli bi uštedjeti i uzeti
ZTE V5 RedBull 1GB.
Pardon za dupli post, zeznuo me tapatalk...