Eh, razlog zašto sam otvorio temu je što moj divni brendirani HTC Evo 3D (nemojte me razapeti radi ovog 3d, bio je HarveyN jako povoljan i na 12 rata, sve što mi je trebalo tad)
ne radi kako spada. Jest da je pao dosta puta i da ko svim vlasnicima dotičnog modela stvara probleme kad mu se odljepljuje lajna oko ekrana ali bože moj... pokrpaš i pičiš dalje.
e sad. ono najbitnije je da sam ja s njim bio skroz zadovoljan. dual core.. jedino 1 gb roma i rama nije bilo dosta pa sam se trebao 'mučiti' s brisanjem.
znači. jedino što ne želim je s konja na magarca. ne trebam čitač otiska prstiju i neke uber funkcije. dobar ekran, radio i funkcionalnost osnovnih aplikacija. jest da je NFS bilo super igrati u 3Du, ali preživjet ću bez te opcije. ruku na srce, igram belu na njemu dok kenjam. pardon.
nego, kopam i kopam, javio mi je jedan vatreni pokemon preko pm i javio da u wowshopu ima ok Redmia za ok cijenu. ali kad tamo, još 2 ljepotana u istoj cijeni
DOOGEE TURBO DG2014 BLACK
INEW V7 WHITE 5.0"HD
ovaj iNEW ima 2gb +16gb... da ne pričam o super dizajnu. utrpali su sve to u nekih 6 mm i to mi malo smrdi :S
http://www.wowshop.hr/inew-v3-white-261.html