Citiraj:
Autor Amdejac
I kako da pobjedim?
*
Krenulo je na bolje. 
*
I rijetko promašujem. Tko je na nišanu taj je naj..o. 
|
Ja jos kineze ganjam ovaj IS-2 me iznenadjuje, u jednoj pogadja sve zivo, u drugoj promasim cijeli tenk u nisanu s 30m, doslovce, stoji mi IS-3 bocno, sve ravno, zaokupljen neznam ja cime, ja opalim, a granata pitaj dragog boga di zavrsila, sve u svemu dvije maloprije zaredom super odigrane, suigraci opet sluzili kao topovsko meso...
a s E-75 odigrao jedno 10-12 partija, x5 jos nisam vidio, fascinantno...
edit:
partija od maloprije, Prohorovka, krene, ja gledam, 11 igraca AFK, nemrdaju, samo sam stao pored pruge i gledam, dal da se smijem ili placem, neprijatelj capao bazu, partija gotova za 2min...nisam se trudio ni da se pomaknem
edit2:
E-75 konacno rijesio za x5, a i M s IS-2 dobio, konacno, toliko jedinica danas, a i postotak pobjeda presao 50%, ali za pobjedu moram i gold da koristim, nema druge... i jos malo i kinezi gotovi... mozda cak i veceras
edit3:
Kinezi gotovi, za zadnju partiju s IS-2 gold ammo koristio (falilo mi 1800hp), jos da me protivnicka arty nije na kraju stukla bilo bi veselije, zanimljivo, prva nacija di sam prije pokupio kilove nego hp... sad francuze gurati...