View Single Post
Staro 28.12.2014., 11:53   #7910
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
ja nekontam kako da WN8 dignem, jer mi se desi partija gdje nestignem ni granatu da ispalim, ima partija di odigram savrseno ali ostatak tima ili pogodi ili nepogodi nikoga... pa kad zbrojim one super i one lose dodjem na oko 2000 WN8 i to mi je prosjek, za vise nisam sposoban izgleda

a danasnje jutro je tema za sebe, x5 jos nisam ni s jednim tenkom pokupio u dva i nesto vise sati, jedan od gorih pocetaka uopste, sto god uzmem protivnicki tim nas gazi li ga gazi, slika samo od maloprije:
A ovisi koje tenkove igras. Ja npr s T9/10 HTovima iman ispod prosjeka, a npr Centurion, ELC i takvi tenkovi iman priko prosjeka. ELC je ~500 expected dmg, a zna san radit bez greske 2000+ to je onda WN8 over the roof. Problem je sta nesmis imat lose partije, jer djaba je 3 partije i po 20000 wn8 kad sljedecih 100 imas ~prosjeka. Ali generalno "losi" tenkovi su dobir za padanje jer je mali expected dmg, pa ako si sposoban a malo i drzak mozes navuc ajme. Evo ja s T150 san puca na zivce, ali odkad je 107 ZIS tenk je jeben, dobra penetracija, 300alpha, i samo ako si retardiran ili te GwPanther skine ne napravis nista. Jucer uz sve katastrofa pake:
T-150 22/45 dmg 1 036 wn2 194

A bilo je partija kad bi kavu isa napravit i zaboravio

ELC ako si drzak, loadas APCR, da ga jebes 3 granate mozes uvalit s onim camo rejtingom.