Citiraj:
Autor hedgehog
Kad kaže da je matična ploča preslaba za obradu videa sve mi je jasno  ja bi jedino ubacio 2x8GB ako si možeš to priuštiti sve ostalo je ok..naravno da će bit sitno brže sa 750TI a ne 740, ali daleko od toga da je ona konfa gore preslaba za ono šta ti treba..najveći problem je što nisi odredio striktni budžet..znam da ti je teško, ali svima nama je teško pomoći ti iz tog razloga..nije isto složit konfu za 4000, 5000 ili 7500 
|
Za ploču je više rekao da je loš odabir u odnosu na ostale komponente, nešto u stilu kao da je glupo staviti i7 na najjeftiniju moguću ploču. Što se cifre tiče - kao što rekoh, nisam nešto previše u tim vodama koliko što košta i što mogu dobiti od toga zato sam i išao prvo po principu koliko je meni prihvatljivo dati za komp ali i naveo točno što ću raditi sa kompjuterom pa da me netko ispravi ako to što hoću i što (financijski) dajem jednostavno ne ide jedno sa drugim, kako na kraju zaista jest ispalo da je premalo - idem gore.
Ali nema veze, kad sam došao do 7,5tisuća stavit ću još koju kunu gore i uzeti ovu drugu kombinaciju ako je bolja a neznatno skuplja.
@Ripper - nema potrebe za ljutnju. Nitko te ne smatra glupim čisto volim ćuti više mišljenja. Kao što rekoh - ne kupujem kilu soli već stvar za koju dajem 8 somova kuna i želim čuti više mišljenja tek toliko da sam sebe uvjerim da kupujem koliko-toliko dobru stvar a ukoliko treba nešto ispravim i dotjeram na vrijeme, ne vidim ništa loše u tome. Zato i služi forum - peace
Inače što se kućišta tiče, htio sam i ja NZXT kućište ali u ADM-u ih na žalost nemaju pa idem na "daj šta daš". Eventualno sam mislio da sam kupim to kućište na drugom mjestu pa da im donesem da ubace sve to u njega no neću stići to sve obavit u ponedjeljak a konfa mi treba prije NG.