View Single Post
Staro 27.12.2014., 08:37   #3571
CheCola
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor DariX Pregled postova
Evo mene sa konacnom odlukom

Ovako bi to izgledalo:
Kučište: Zalman R1 (imam ispod stola 480mm mjesta, pise da je R1 visok 465, pa ce valjda stat)
Procesor: Intel Core i5 4460
RAM: Patriot Sig. DDR3 1600Mhz, 4GB, HS
GPU: Sapphire Vapor-X R9 280x

U skorijoj buducnosti planiram kupiti jos samo SSD i jedan keks RAMa gore.
1. S obzirom na sve navedene komponente, da li i dalje ostajem pri Asus H81M-K ploci ili bi bilo pozeljno uzeti nesto jace? Na raspolaganju mi je 450kn nakon sto sam odustao od SSD-a i uzeo jacu graficku.

2. Trenutno napajanje (OCZ 500 XSX) necu mijenjati jos (nema se $), pa ako ovo nece raditi na mom trenutnom napajanju, necu koristit ovu novu grafu nego cu koristit svoju staru 9800GT. Citajuci po forumu vidio sam da kompovi ni ne trose toliko snage s obzirom kakva se napajanja preporucuju, pa sam mislio tek toliko probati sve pokrenut sa svojim trenutnim. Da li se moze s*ebat nesto ako slozim komp i probam ga upalit s ovim "slabim" napajanjem ili se samo nece upalit?

Nadam se da ovo napokon okej izgleda i nakon vasih primjedbi i sugestija sutra idem u narucivanje
r1 sa nogama je visok 470mm upravo izmjerio, i uzmi u obzir da mu je i usb i audiop i svi gumbi gore pa ako ti nije izvučeno kućište prema van moral buš prste u taj 1 cm zavući

h81 je ok ako su ti dosta 2 ram utora, 4 sata (od toga 2x6gb/s) pci-e 2.0 (što nije neki gubitak naspram 3.0), te nema mogućnost spajanja prednjeg usb 3.0 (jbg. nekima je to bitno)