View Single Post
Staro 26.12.2014., 23:35   #439
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Lagunče, nisam ti ja senilče da moraš sto puta iste gifove i fotke stavljati ovdje.

Ne moram se ponavljati pa ću te pozvati da prije još jednog lijepljenja gifova pročitaš moje postove i prestaneš biti papagaj.

Citiraj:
GA-H81M-H - Product image online shows more Capacitors and better Power solution than new version

GA-B85M-HD3 Spec says SBA support, but no SBA in rev 2.0 delivered

GA-B85M-D2V Spec says Dual Bios, but no dual bios in rev 2.0 delivered

GA-H61M-DS2 Less capacitors and power phase

GA-H61M-S1 Reduced Power Solution

GA-B85M-DS3H Less power phase and socket missing parts.
Ovo boldano ne znači nužno da je lošije, kao što sam prethodno opisao.

Također sam se složio da ispuštanje dual biosa ukazuje na implikaciju koju pružaju brojni linkovi upitne svrsishodnosti koje lijepiš.

SBA je već problem za taj rang ploče, ako itko uopće koristi tu tehnolođiju.

Ispuštanje bilo kakve funkcionalnosti u odnosu na originalnu verziju proizvoda, a opetovano oglašavanje i navođenje te funkcionalnosti je za osudu, čak kažnjivo od strane regulatorskih komisija kako za proizvođača, tako i za instituciju koja je potvrdila sukladnost regulaciji.

Citiraj:
Sad se postavlja pitanje ako je razlicita ploca zar ne bi trebao da bude i razlicit BAR kod, hmmm e to je podatak koji sam sad nasao, znaci oni cak ni BAR kod ne mjenjaju, tj. prodaju plocu kao istu i kao da se na njoj nista nije promjenilo. BAR kod svih revizija mora, ali mora da je drugaciji, to rade svi proizvodjaci, ali ne i Gigabyte. E sad postavlja se pitanje da li jedan dijo krivice treba da snosi i prodavac, ako i ovaj "cheting" dijo priče je prisutan.
Ne treba se mijenjati kod revizija proizvoda ukoliko je zadovoljeno ono što sam spomenuo u drugom mojem postu prema gore.

Ako se radi o potpuno novom proizvodu ili proizvodu koji se ne može opisati kao onaj kojeg zamjenjuje, i taj kod se mora promijeniti.

Ako mi još jednom zalijepiš iste gifove, slike i linkove na stranice koje niti ti ne možeš pročitati jer su na žnj jeziku i pismu, te ako ne možeš konstruktivno nastaviti s raspravom smatrat ću te trollom i provokatorom.