View Single Post
Staro 26.12.2014., 21:46   #1059
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
poz, imam jedan problem, zajebo sam quest diplomatic immunity došao sam u solitare, i onda sam razgovarao s onim likom i taj lik mi je dao neko promjenjeno oružje i šta li već, i ja sam valjda to prodao, i sada dođem dolje do one ženske što me čeka ispod grada što me pratila da ubijem onog zmaja sa s i normalno pošto nemam "prikladnu odjeću" ne mogu naprijed u tom questu, a onog lika koji mi je to napravio više nema u toj pivnici u gradu, sad me zanima jel ga mogu naći negdje i dal mogu kako resetirat taj quest? uglavnom zadatak mi je infiltracija u taj neki klan šta li već, a ja to ne mogu bez te odjeće koju sam prodao.

problem je što sam igru saveao, a nemam ništa ranije sačuvano, tako da ne mogu ponovit taj dio gdje sam zajebo. a ništa, neću ni riješit vjerojatno taj quest a sve ostale ću probat. vidim da je igra pun kurac slojevita, tako da jedan quest više manje pokraj ostalih 100 neće biti greda.

https://www.youtube.com/watch?v=mAFXsEe0fmA

ovaj quest je u pitanju, a ja sam došao do 5min 07 i tad mi kaže ženska da ne mogu dalje jer nisma "prikladno obučen", što me ne čudi pošto sam ne znam ni sam kako prodao taj gear u gradu, nisam ni mislio o tome što mi je ovaj dao odnosno nisam ni skužio da moram s tom opremom doći do ove na farmu, ali kad sam došao onda sam shvatio kakav sam zajeb napravio. pa, jel ima kakve nade za mene da spasim ovaj quest?

Zadnje izmijenjeno od: KorisNick. 26.12.2014. u 22:43.
KorisNick je offline   Reply With Quote