poz, imam jedan problem, zajebo sam quest diplomatic immunity došao sam u solitare, i onda sam razgovarao s onim likom i taj lik mi je dao neko promjenjeno oružje i šta li već, i ja sam valjda to prodao, i sada dođem dolje do one ženske što me čeka ispod grada što me pratila da ubijem onog zmaja sa s i normalno pošto nemam "prikladnu odjeću" ne mogu naprijed u tom questu, a onog lika koji mi je to napravio više nema u toj pivnici u gradu, sad me zanima jel ga mogu naći negdje i dal mogu kako resetirat taj quest? uglavnom zadatak mi je infiltracija u taj neki klan šta li već, a ja to ne mogu bez te odjeće koju sam prodao.
problem je što sam igru saveao, a nemam ništa ranije sačuvano, tako da ne mogu ponovit taj dio gdje sam zajebo. a ništa, neću ni riješit vjerojatno taj quest a sve ostale ću probat. vidim da je igra pun kurac slojevita, tako da jedan quest više manje pokraj ostalih 100 neće biti greda.
https://www.youtube.com/watch?v=mAFXsEe0fmA
ovaj quest je u pitanju, a ja sam došao do 5min 07 i tad mi kaže ženska da ne mogu dalje jer nisma "prikladno obučen", što me ne čudi pošto sam ne znam ni sam kako prodao taj gear u gradu, nisam ni mislio o tome što mi je ovaj dao odnosno nisam ni skužio da moram s tom opremom doći do ove na farmu, ali kad sam došao onda sam shvatio kakav sam zajeb napravio. pa, jel ima kakve nade za mene da spasim ovaj quest?