View Single Post
Staro 26.12.2014., 20:19   #871
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor the_ghost Pregled postova
Odluci se da li je jedna firma ili nije? Ne prica se u threadu o entitetima u trzisnoj utakmici nego o paricama i opremi na terenu koja je drugacija, i tehnicarima koji nisu isti (osim ako u nekom slucaju gdje se sheraju instalateri koji rade za hrpu operatera)
Pa izgleda da nekima sve treba crtat Ne, firme nisu ISTE da rade isti ljudi. Vlasnik je isti, samim time, sve poslovne odluke su dogovorene i u skladu kako vlasnik odluci, te samim time za krajnje korisnike oni djeluju kao ista firma (1 tvrtka = monopol. Vise tvrtki s 1 vlasnikom, i dalje monopol :P. Ima neki strucni izraz, neznam ga sad). Da ne postoje ti neki zakoni koji koce tcom u odredjenim stavkama i tako dalje mozes mislit kako bi iskon i dalje postojao
Citiraj:
A i ovo nije bash istina o planiranju no ti slobodno zivi u svojem uvjerenju, tko sam ja da te razuvjeravam.
Lol. Da je, iskon odlucuje ista osim kad ce netko na bolovanje Jeje, ja zivim u "uvjerenju" :P. Uvijek su iskonovci bili tako puni sebe da su odvojeni, ali mozes ti pricat sto hoces, zna se tko konce vuce
sandokan111 je offline   Reply With Quote