View Single Post
Staro 26.12.2014., 18:46   #7883
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Sretan Bozic svima tenkistima kao prvo.
Kao drugo, meni je danas dan onako, niti smrdi niti mirise, oko 52-57 posto danas, ima partija di odigram super a ima partija di poginem kao najveci njubek na EU serveru, nije mi jasno zasto. A za kilove sam primjetio, kradu li ga kradu, namjerno cekaju da ostane na low hp pa ga onda smaknu, prije hp pokupim nego killove, sad amerikance ganjam a njemci i rusi rjeseni, ostadose mi onda francuzi, kinezi, japanci i britanci za moj mozebitno prvi premium Tier 8 tenk, a najbolje samo Is2 od kineza u garazi imam, ostalo kupiti moram. A i sad mi zao sto sam video record ugasio, odigrao jednu za pamcenje s T29 u tier IX borbi, uglavnom ostali ja u T29 i nasa arty FV3805 protiv 6 protivnika, E75, Ferdinand, Centurion, onaj americki t54e1, rhm nejmacki i isu 152, El Haluf mapa, ja ostao na brdu kampati, baza u dolini za osvojiti, nasi svi izginuli kao kokice, vise manje, krenuli na mene, mic po mic, ja spotam i gusjenice gadjam, arty nasa mlati, puno srece u igri i odbijancije i kempanje se isplatilo na kraju, ja 2 killa arty 6 ... ala volim WoT kad se poklopi sve kako treba...
evo jedna od maloprije, sto volim u tier 7 bitku kad me stavi, masakr negine ili nama ili njima: