View Single Post
Staro 26.12.2014., 16:45   #461
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Tek sam ih jedan dan koristio i to uglavnom igrajući Far Cry 4 pa je prerano za detaljne dojmove.
Koristio sam usb zvučnu koju dobiješ sa slušalicama jer je tada moguće uključiti 7.1 zvuk u Logitech software-u. Surround se kuži i dobro dođe u igrama iako nije nešto revolucionarno ali ovisno o igri može biti korisno.

Malo su tihe za moj ukus. Kad se do kraja pojačaju solidno se čuje ali volim da bude taman negdje kad je potenciometar na sredini a kad je do ibera da budu preglasne što ovdje nije slučaj osim kad spojiš preko usb zvučne.
U logitech software-u moguće pojačati zvuk dodatno pa je moguće dobiti i poprilično glasan zvuk dok kad se spoje direkt onda si ograničen softwareom od zvučne pa sve ovisi o tome kakvu zvučnu imaš. Ja imam neku Realtek onboard koja sigurno ne daje HiFi zvuk.
Probao sam i na mobitel spojiti i sasvim solidno se čuje iako opet ne toliko glasno koliko je kad spojim original in-ear slušalice od moba.

Što se kvalitete zvuka tiče još mi je prerano govoriti jer sam tek jednu pjesmu kratko poslušao ali prvi dojam je da su izbalansirane i da ne dominira niti jedno frekvencijsko polje. Zvuk je prostoran dosta
Chome je offline   Reply With Quote