Citiraj:
Autor Dottore
Ne znaš što je TDP? Blago tebi.
Što se tiće tvoje temperature i to je previše.
Doviđenja i ne pratim više temu.
|
Padobranac i jos si smjesan.
Da si cesce kliko na moj komp vidio bi da sam imo fx 8350 ovu plocu i 7850 grafu, a za sve to sam korstio Corsair CX 400W koji sada prodajem. Radilo sve bez problema ali kada sam uzeo GTXD 770 sam odlucio promjenit i napajanje i uzet nesto sto je opet omjer cijene i kvalitete bio best buy. To je evga koju sada imam za 780kn. Ne kuzim ljude poput tebe, jer ponavaljam da niko ne osporava da i jedna i druga strana radi dobre stvari. Ali toliko jako isticat ne istinu je nesto po meni jako smijesno. Dode neko ko se ne kuzi previse u te stvari i onda ima dojam da ce mu komp izgorit ili nesto ako uzme FX-a, a to je laz. Pogotovo sada se prica o novijim verzijama FXa koje se griju jos manje, ali kao sto sam reko, kada se amd grijo ko blesav i gorio stvarno, onda se pljuvalo po njemu, sada kada je hladniji od vecine intela, opet ne valja. Meni je samo zao sto padobranci poput tebe uletavaju i spamaju ovu temu i onda neki ljudi dolaze do krivih zakljucaka. Ako ti se nesto ne svida, ne trebas to kupiti, dapace i niko ti nece reci niti rijec, ali upadat ovdje sa nekim stvarima, mozda bi ti trebo malo cesce koristit google, vec ako nemas obje stvari kod kuce.
P.S. Slobodno mozes clocknut tog svog intela na 4.4, skinut bocnu stranicu i stavit ovdje OCCT 7 minuta test da vidimo koliko je tocno to tvoj intel hladniji. S time da ima 4 jezgre manje. Pa mozemo pricat o temperaturama.