Citiraj:
Autor Hawker
Imas pravo naravno.
Imas pravo reci i da je sad noc iako je dan. Ovdje vlada sloboda govora.
Da vidimo:
Napajanje: Ne treba jace (imam ne bas kvalitetna 600 i 500w napajanja)
Grijanje: Manje od sto kuna aftermarket cooler to rjesava
Struja: LOL Zanemarivo na godisnjoj razini
EDIT: Neko vrijeme FX 8150 je radio na prastarom no name napajanju od 420W i sa 4 pinskim EPS.
Toliko o zabludi sa napajanjima.
|
Previše gledaš "Teoriju velikog praska". Pročitaj ponovno post i razmisli dobro. Guglaj riječ TDP.
Pogledaj moje napajanje koju je kupljen 2005 godine. Radi od s. A, s. 939, s. 775, s. 1156, s. 1155
Citiraj:
Autor ravkan
Jako su topli ti FX imas pravo, evo jedna slikica Hyper 212 na 4.4 ghz 1.36V ( bocna stranica otvorena ofc, cisto sam gledo kak mali hyper moze povuc ), sada ti meni oces rec da je to vruce? Neki dan zavrtio OCCT na 4770k stock i vidio interesantne brojke tamo, mora da mi je program pokazo krivo. Makar sam siguran da mi za 4790k nije pokazo krive brojke jer sam test ponavljo vise puta.
Istina je da imam sada h100i, jer sam ga htio imat. Ali ja nakon cijelog dana rada sa svime na besumno ne prelazim 42-43 stupnjeva. To sto mi proc vuce tako jako puno struje ( ne znam intel je 1.21 ovaj je 1.36 znaci 0.15 mi vuce vise, to je ipak kolko 20kuna na godini dana? ) Mislim pricate kao da ako neko uzme AMD cupa tolko struje da je za poludit ili kao da se grije da ce se cijela kuca zapalit, a onda kada intelu je max temp 105 to je super jer ima veci prostor za clock??? A clocka se nista ako imas los chip.
|
Otvorena bočna se ne računa.

Tvoj komentar je suvišan i nepotreban. Odmah si uvrijeđen pa si počeo piskarati hrpu gluposti koji nema veze s time.
Ne znaš što je TDP? Blago tebi.
Što se tiće tvoje temperature i to je previše.
Doviđenja i ne pratim više temu.
Ja mislim da će ova rasprava dalje voditi do besvjesti. Siguran sam da će tema biti zaključana.