View Single Post
Staro 25.12.2014., 14:00   #52
shoki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2004
NECRO!!!!!

pozdrav svima

Molio bih nekoga da mi preporuči dobar dual sim mobitel.
Eh sad: moj idealni uređaj je Samsung galaxy S4 mini duos (ili S5 mini duos), no tražim malko jeftinije (i manje opremljene) uređaje.
Htio bih dobar uređaj, manjeg ekrana (do, recimo, 4.5") ali KVALITETNOG ekrana (npr. AMOLED, Nokiin TrueBlack ili dobar IPS), dobrog GPS-a, dobre kvalitete razgovora i reprodukcije glazbe. OK baterija, da mi izdrži cijeli dan 3G-a. Ostalo je sve manje važno.
Također, preferiram Android, no win8.1 mi je super kul u zadnje vrijeme.

I sad sam tu gdje jesam. Beskrajno mi ide na ku*ac to micanje prema sve većim ekranima: ne, ne trebam 5 inčni crijep u džepu. Probao sam par kineza, ali, ruku na srce, kinezi su smeće. Imaju sve osim... nečega. Ili je GPS sranje, ili je baterija sranje, ili je kvaliteta zvuka sranje,...
MotoG je otišao u 5", (2013 model je apsolutno nemoguće kupiti), ostale mobitele nije moguće nabaviti kod nas (npr. Xperia M2).
Ostatak uređaja naši retardirani trgovci ili nemaju, ili prodaju kao da su flagship modeli (npr. HTC One mini).
Na kraju, tu su Lumie, 630 za sad izgleda kao točno ono što tražim, ali je win 8.1.
Iako, ako ništa ne smislim, vjerujem da ću uzeti nju.
Pa ono... ako imate kakvu ideju, pucajte.

Napomena da nemam ništa protiv kineza ako je dobar, no u mojem iskustvi svaki, ali svaki ima neku ultimativu retardaciju...

hvala i pozz