Citiraj:
Autor Veki-os
Jesi gledao u Biosu da li je namješteno da PCI-E ima prioritet a ne integrirana(mada je FX-6300 nema ali za svaki slučaj) ?
Da li su updateao Win 7 pa je možda povukao neki driver sa updatea pa to sad stvara problem?
U svakom slučaju,pošto si več isprobao nekoliko verzija drivera preporučam da prije instaliranja sljedečih počistiš drivere sa Display Driver Uninstaller-om http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=379505
Mislim da sam i ja jednom imao takav problem,sa nekom verzijom drivera je sliku bacalo automatski na TV koji mi je bio spojen na HDMI a na monitoru koji je spojen preko DVI je bio black screeen,onda sam morao prebaciti sliku na monitor sa "Show desktop only on..
|
Windowsi su svježi, bez ikakvih update-a instalirani, tako da nikakav update nije ništa zeznuo. Također, jedini driveri koji su "instalirani" su oni originalni Windows-ovi VGA driveri.
Vezano za BIOS, nema takve opcije u BIOS-u, što je i logično, jer je AM3+ socket na matičnoj a matična također nema integriranu grafiku. Ali ja sam se svejedno igrao sa svim mogućim opcijama u BIOS-u,., naravno, sa onima koje bi mogle imati ikakve veze sa time (LEGACY vs UEFI i slične gluposti), i koju god kombinaciju opcija da izaberem stvar jednostavno ne radi
Sve si mislim kako ću novu novcatu grafu morat na servis