View Single Post
Staro 24.12.2014., 19:39   #861
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Kakav T-Com, Iskon je posebna tvrtka a HT ga je kupio prije par godina. Iskon će i u budućnosti postojati. Uostalom, paket koji košta na T-Comu 240kn u Iskonu košta 170kn.

Što bi mogla biti "lokalna smetnja" koja bi uzrokovala ovo;

Točno kada sam prvi put primjetio da mi je Noise margin i profil smanjen kada je T-Comov tehničar u hodniku zgrade gledao žice i skinuo poklopac na zidu.
Kasnije se s banana telefonom spojio na razvodni ormarić i nešto petljao, ja ga došao pitati jel moju paricu što dirao jer su mi smetnje povećane otkako je došao i rekao mi da nije ništa, da mi susjeda nema "odlaznu vezu kada telefonira" ili što već ali da mene nije dirao i da zovem svoj Iskon.
Dok sam već došao doma router se u međuvremenu opet resetirao/popravio i sve je bilo na normalnim razniama.

Sad, jel moguće da kada susjeda razgovara i ide zvat nekog da se meni te smetnje pojavljuju? Što bi taj tehničar mogao napraviti da riješi njezin problem a uzrokuje meni problem kada ona zove?
Ona ima standard uštekan telefon u zid bez routera "na starinski". A možda ovo nije uopće povezano sa mnom.