View Single Post
Staro 23.12.2014., 19:08   #356
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Manuele, sjedi, 5.
I jos jedna 5 u zalaganje.

Sve to znamo, ali ti si lijepo okrupnio materiju uz dobre reference i opaske

EDIT

Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova
Činjenica je da u ovom threadu za FX-a govore da je smeće oni koji ga nemaju, možda previše gledana Linus i co. udruga sponzorirana od strane Intela, pročita sam negdi da ga je intel uzeja za svog glasnogovornika zbog njegove simpatičnosti ( ) , ali neću i neda mi se tražit link. Ako želite objektivnost preporučam The Tek kanal.

Bilo bi dobro da jedan vlasnik FX-a, Sam Fišer jer se doima kao pošten i iskren kolega gaymer istese svoja iskustva s svojim procesorom u igrama, produktivnost me ne zanima jer tu virujem da je Intel bolji, ali tek s K modelima.
Ja čak volim Linusa pogledat, i meni je simpatičan što je najgore, čak ga i poštujem, čovjek je od prodavača u NCIX-u došao već sada do prilično ozbiljnog biznisa. Ali da, Jaz's two cents i Tek kanal mi se čine nezavisnijima i objektivnijima

Btw, recite koji god test hoćete, ja vrtim, nije problem. 24/7 setup mi je na 1,3V na 4.4Ghz i 1,35V na 4,6Ghz. Sa igrama nemam problema, sve se fino vrti, a opet nisam referentan jer se baš nisam previše družio s intelima. Imam trenutno jedino ovaj u lapu, ali na lapu nisam ništa igrao osim war thundera.

Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 23.12.2014. u 20:19.
Sam Fischer je offline