Zaključujem na osnovu toga što mi u pokušaju diskreditacije pripisujete nešto što nikad nisam tvrdio. Pa ili ne znate čitati ili primjenjujete nacističke tehnike ponavljanja neistina dok ne postanu "opće istine".
A osim toga ponavljate kao papige izraze tipa "prosječno", "sve igre", "svi znaju", itd., koje ne znače apsolutno ništa. Pitao sam za konkretnu igru u kojoj se vidi nadmoć AMD-a i Bulldozer arhitekture nad Intelom, nitko niti jednu nije naveo. Ja sam naveo par igara koje trenutno igram i u kojima je AMD lošiji, pa ste me popljuvali. Koliko trebam nabrojati softvera i igara koje nisu optimizirane za rad na hecta i octo core procesorima da bi me ozbiljno shvatili? Recite broj, poprilično je puno takvih aplikacija, samo u MMO kategoriji ih sigurno ima pedesetak.
Već stotinjak postova vucarate i tog jadnog "prosječnog kućnog korisnika" kao ciljanog korisnika FX-8000 procesora. Tko je taj kućni korisnik i po čemu je prosječan? Odakle potiče ideja da nekakav prosječan korisnik uopće overclockira FX-ove da bi iskoristio njihov potencijal? Zar prosječan kućni korisnik zaista na dnevnoj bazi obrađuje video softverom koji iskoristi osam jezgri? Zašto prosječan korisnik ne bi igrao MMO igre, koje u pravilu koriste 1 do 2 threada. I odakle vam samo hrabrost tvrditi da će u bliskoj budućnosti single thread performanse biti manje bitne? Razgovarali ste privatno s Vidovitim Milanom?
Citiraj:
Autor suedamA obmaR
Činjenica je da u ovom threadu za FX-a govore da je smeće oni koji ga nemaju, možda previše gledana Linus i co. udruga sponzorirana od strane Intela, pročita sam negdi da ga je intel uzeja za svog glasnogovornika zbog njegove simpatičnosti (  ) , ali neću i neda mi se tražit link. Ako želite objektivnost preporučam The Tek kanal.
|
Eto još jedan primjer fanboya i selektivnog čitanja. Dobro Rambo, ja ću tvojom logikom zaključiti:
Činjenica je da u ovom threadu za FX-a govore da je dobar samo oni koji ga imaju, možda pokušavaju sami sebi opravdati kupovinu lošeg procesora, pročita sam negdi da AMD šalje besplatne igre ljudima koji kupe FX-a i hvale ga na sve usta, ali neću reći gdje i ne da mi se tražiti link. Ako želite objektivnost preporučam da ne nasjedate na fore ovih
ajemdejaša.