View Single Post
Staro 23.12.2014., 13:03   #317
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Ako nisam ćorav u oba oka na tom grafu je čak i i3 4350 iznad FX-8350, a ono naklokano krme FX-9590 ne može dostići ni stock Hasfaila 4460.

Hvala vam na zabavi i više sreće u idućem desetljeću, možda GTA 17 bude koristio 8 threadova.
Cisto sam ti dao taj link jer sam znao da neces pogledat igru po igru, nego bacit taj link. Samo sam se htio uvjerit sa kime se uplicem u raspravu

To kaj intel u 2 igre (od testiranih) ima 15 fpsa vise, i onda na kraju tako ispada graf je jako bitna stvar. Bitno je dali imas 120 fpsa ili 100, a monitor imas koji ? Ljuski mozak moze procesuirat kolko ? Jelda? Samo je zadnji graf bitan, a otvorit igru po igru i vidjet da su svi procevi zapravo tu negdje, to je ipak malo pre tezak zadatak.

Ja se odjavljujem iz ove teme, jer me niti AMD placa da ih branim, niti ima smisla, moja cijela je poanta da ako vec imas intela ne trebas ismijavat i pljuvat po ljudima koji su uzeli amd jer kao sto sam napiso svi znamo i svugdje pise da je fx best per $. Ako ti zelis imat intela, dapace, ja ti ne branim i necu ti rec da si pogrijesio, ali ne mozes tu spamat temu, dode neko procitat malo o fxu i onda pomisli da je proc uzas, a proc je sve samo ne uzas -->
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Nisam ja taj koji forsira usporedbu sa i7, nego vi. Smiješni ste.
Ja mislim na i5 procesore od Sandy Bridgea pa na ovamo.

ravkane, jesi siguran da želiš braniti FX-eve performanse sa tom tvojom tablicom?

Ako nisam ćorav u oba oka na tom grafu je čak i i3 4350 iznad FX-8350, a ono naklokano krme FX-9590 ne može dostići ni stock Hasfaila 4460.

Hvala vam na zabavi i više sreće u idućem desetljeću, možda GTA 17 bude koristio 8 threadova.
Cisto sam ti dao taj link jer sam znao da neces pogledat igru po igru, nego bacit taj link. Samo sam se htio uvjerit sa kime se uplicem u raspravu

To kaj intel u 2 igre (od testiranih) ima 15 fpsa vise, i onda na kraju tako ispada graf je jako bitna stvar. Bitno je dali imas 120 fpsa ili 100, a monitor imas koji ? Ljuski mozak moze procesuirat kolko ? Jelda? Samo je zadnji graf bitan, a otvorit igru po igru i vidjet da su svi procevi zapravo tu negdje, to je ipak malo pre tezak zadatak.

Ja se odjavljujem iz ove teme, jer me niti AMD placa da ih branim, niti ima smisla, moja cijela je poanta da ako vec imas intela ne trebas ismijavat i pljuvat po ljudima koji su uzeli amd jer kao sto sam napiso svi znamo i svugdje pise da je fx best per $. Ako ti zelis imat intela, dapace, ja ti ne branim i necu ti rec da si pogrijesio, ali ne mozes tu spamat temu, dode neko procitat malo o fxu i onda pomisli da je proc uzas, a proc je sve samo ne uzas