View Single Post
Staro 23.12.2014., 12:40   #313
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Pa igram to, a inače imam sve TW naslove. Moglo bi se reći da ih volim. Nije to baš tako rijetka igra?
Nemam predugu listu naslova koje kupujem, a otkad je izašao Conroe Intel je ili nadmoćan ili jednako dobar u svima. Morao bi se vraški potruditi da pronađem igru u kojoj je AMD razvalio... Sigurno nikad nisam rekao "Joj, Bogu hvala što sam kupio AMD."

Mnogo se ovdje priča o "bang for buck", a ja nigdje taj bang ne vidim. Eto, navedite igre izašle u zadnjih 10 godina u kojima je AMD bolji. Stanu li na prste jedne ruke ili ipak trebaju dvije?
http://udteam.tistory.com/647
http://www.bit-tech.net/hardware/201...-5820k-revie/7
Iskreno samo sam iskopo linkove iz ove teme, gdje se vidi da u samim igrama razlike nema ? A cijena? Uh kolko kostaju ovi 5930k 5960x ili 4790k spram 8320 koji sa coolerom od 300kn moze bit na 4.6 bez beda, makar ako pogledamo i sami OC vidimo da ne utjece previse na samu igru ...
Tako da ja ne razumijem kako ti ne vidis te dolare nigdje, a cak su u ovoj temi ...
I segregator ti je lepo napiso. Sto ti vrijedi cpu od 3000kn ako ces igrat na grafi od 700kn
Zao mi je sto ljudi gledaju sve tako kroz cudnu prizmu, cinjenica je da sa fxom mozes radit sve, kao i sa intelom. S time da fx i nije bas previse iskoristen jer u vecini igara, 4 jezgre mi samo idlaju, ali ok ja ih koristim za neke druge stvari. Za 1000kn covjek dobi odlican procesor koji sluzi neke od nas vec 2 godine i sluzit ce jos (pogotovo kada naprave nesto za AMD npr da ta visejezgrenost dolazi do izrazaja a ne da moras patchirat cak i windowse da ti radi kak spada FX) , i vecini ljudi ( NE SVIMA) fx je zapravo i overkill, jer se sve to sto rade moze raditi i na slabijim izvedbama procesora. Ako zele usparat i uzet bolju grafu ili ssd stavit u budet AMD je logican izbor. Ja nigdje ne pisem da ako si se odlucio za intela da si pogrijesio, ali vi svi tu dolazite i skacete i pisete svasta, jel se tjesite na taj nacin ili sto, ja iskreno ne znam.

Zadnje izmijenjeno od: ravkan. 23.12.2014. u 12:57.
ravkan je offline