Citiraj:
Autor DiafraMamadou
ja cijelo vrijeme govorim o padu brzine u postotcima,
|
Nikakve postotke ti nisi do sada spomenuo. Ajde neki quote od prije gdje to pise. Imas 4 posta, lako ces nac ako si napisao. Jedino sto si napisao je proporcionalno. Cini mi se da neznas ni sto to znaci.
Citiraj:
naime ako se gubi 10% na linku koji podržava brzinu od 20 Mbps, onda je gubitak brzine 2 Mbps, a ukoliko se gubi 10% na linku koji podržava brzine 100 Mbps onda je taj gubitak 10 Mbps. prema tome, vjerovao ili ne, pad brzine je proporcionalan brzini na linku.
|
Sad je pad brzine proporcionalan brzini na linku? Majko bozja.
Ajde da se fino ne svadjamo vise, daj mi potrkijepi ove izjave nekom formulom, necim tehnicki potkovanim odakle izvlacis ove stvari jer ovo vise nema veze s vezom. Ja cu navest sto si izjavio a nema veze s nicim i nicim se nemoze objasnit, ti me razuvjeri.
1. Brzina od 100mbs je garantirana NA MODEMU. Lik mjeri 94mbps, ti pricas da je to radi pada u bakru, kasnije dodas bakar+overhead, pa onda bakar+overhead+ (jos mnogo toga). Znaci on toliko gubi u lokalnoj mrezi na par metara kabela
2. Gubljenje je proporcionalno brzini na linku pa prema tome uspoređivanje gubitaka na 100 Mbps i na 24 Mbps je u najmanju ruku nepromišljeno
3. Pad brzine je proporcionalan brzini na linku.
Eto daj nesto u vezi ove 3 stavke, nekakvu formulu nesto.