23.12.2014., 07:17
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Autor trouble
AJme,to mi je bila predratna brija,dok ni još điđa miđa bilo od elektronike  imo i airbrush i sve  Sad to sve trune na tavanu. Sjećam se Mach shopa na Trešnjevci,on je imal Revella a onaj u preradovićevoj kvalitetnije Hasegawe i još nekog japanca.
Uglavnom ak oš ozbač,dobar skalpel i dobar airbrush te puuuno živaca koje mnogi od nas više nemaju 
|
Volio bih krenuti za početak malo tako početnički, dok se malo ne ufuram, a onda polako nabavljati neku opremu za malo bolje i kvalitetnije obavljanje posla.
Citiraj:
Autor syss
|
Dobio sam takvo isto ljepilo u gift setu sa još 6 boja.
E sad ono kaj mene zanima, što baš ne kužim su boje. Naime u setu sam dobio 6 boja u plastičnim posudicama. e sad te boje su onako kak bi rekao fine, i lagano se operu sa kistovima. I onda odem u muller i kupim ove email boje, misleći da su to iste takve, ali su to zapravo standardne boje. E sad mene zanima kakve sam ja to boje dobio uopće u tom gift setu ??
Drugo gdje se može nabaviti jeftino neki airbrush tako za početnike da se malo ufuram ?
Joj ja obožavam ove nosače aviona, to mi je slijedeće na listi kad jednog dana završim ove avione.
|
|