View Single Post
Staro 23.12.2014., 00:43   #288
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Upravo tako, no ti i ja se ne bi doveli u istu situaciju.
Dozvoli da si uzmem za pravo da se ogradim od tebe i tvojih postova , pa makar to značilo da sam prodao bubreg za AMD dionice
Ipak uvijek treba imati postovanja prema prema sugovorniku, nemozes tako pricat, pogotovo mi "stariji" clanovi bi trebali biti pametniji

Citiraj:
Autor ravkan Pregled postova
Tocno to, zato mislim da niko nema za pravo govorit da je uzimanje AMD jednako ludilu ili biti fanboy tvornice koja ne zna napravit procesor. Da ne zna vec bi davno propali, ja osobno nisam fanboy ni jednog ni drugog, ali jednako tako ne blatim intel sto realno napucava cijene u nebesa. Svako neka trosi svoje novce kako misli da je najpametnije ali tu nema razloga podcjenjivat ili podsmjehivat se drugima.
Bio sam fanboj svega i svačega, i danas sam takav, pa nisam robot. Možemo pričat o svemu, izvaditi argumente , nagađat kakve su strategije, šta će biti u skoroj budućnosti, koja tehnologija ima više potencijala, pa ovo je forum. Ali nikako ne mogu progutati kad netko vrijeđa.
Vlasnik sam mojskuter foruma, admin sam i na fightsite forumu, trebam li reći koliko sam dugo na forum.hr i koje sam tamo sve funkcije imao (monitor forum, teme.org ..?), nije tajna..
Ali toliko ljudi je svašta znalo reći, a kad su me upoznali u živo onda nabace smajl od uha do uha, ovo ono i sad smo kao najbolji prijatelji.. Pa ne možemo tako pričat.

Da se vratim na temu, evo ja bi svakako uzeo 8320 da sad uzimam proc i ploču u dućanu. Meni bi ga prodali ili uvali pa kako kome to leglo

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 23.12.2014. u 00:55.
Eladio je offline