evo i ja da par stvari napišem o IUNI U2...
dobre stvari: ekran, izrada, brzina i totalna fluidnost u svim aplikacijama i igrama, IUNI OS lijepo izgleda i naravno kamera, to su dobre stvari...
loše, po meni: u ovim nekoliko dana koliko ga imam sigurno sam već 10-15 puta, ak ne i više mijenjao ROM, od 1.5 official, preko ROM-ova sa iuni-france unofficial, pa evo sad trenutno na 2.2 beta sa kineskog IUNI foruma nekog...koliko sam skužio kineski

, ovi svi do 2.2 su bazirani na 4.3.x verziji androida, a ovaj 2.2 je 4.4.2 verzija..
problem kod svih official je taj kaj niti jedna google aplikacija ne radi, jednostavno se ruši prilikom pokretanja..maps, play , gmail...sve , ove francuske verzije imaju Gapps i rade,ali kod svih verzija se javlja greška "com.android.phone has stopped" i nema nikakvog rješenja, bar ga ja nisam pronašao a prekopao sve živo po netu i isprobao sve prijedloge, a ima ih dosta i ništa...uglavnom radi se o tome da vas nitko nemože nazvati odma prekida..
Aplikacije koje mi trebaju sa Play-a sam instalirao preko Moborob-a, ima skoro sve ko play, a kaj nema isto preko njega uz pomoć apk downloadera-linka..i root sam napravio uz pomoć Kingo roota..ima dosta kineskih aplikacija koje treba maknuti...
to je to,ak neko ima koje pitanje, neka pita
a ja mogu odma napisati da ga baš i nebi preporučio nekome ko nije na ti sa fastbootom, TWRP-om, CWM i naravno onima kojima google aplikacije puno predstavljaju..