Citiraj:
Autor Pawzilla
Siguran sam da to nebi bilo tako da si bio od početka objektivan.
Dio vezan uz svakodnevnu uporabu sam ti objasnio u postu prije ovoga i bez vrijeđanja, ili ga nisi pročitao ili nisi razumio. Upravo i je stvar u tome da se svakodnevna i poslovna uporaba razlikuju, no ti uspoređuješ svoj i bratov komp, pričaš da je brat programer i sam sebi uskačeš u usta kad preispituješ bratov odabir procesora iako si pročitao objašnjenje vezano uz virtualne mašine i OSX. Kažeš da nema razloga baciti novac na 4770K, jer ponovo, uz svakodnevnu uporabu razlike nema, a opet mene nazivaš "intel ekipom" kad sponemem celerona/pentiuma koji bi jednako dobro tjerao tvoju 7850.
Evo, ja te ne vrijeđam, no puno toga mi kod tvojih tvrdnji nije logično.
|
Objektivan sam sasvim dovoljno.
Za svakodnevnog usera logican izbor je jeftiniji AMD.
Preispitujem bratov odabir jer znam koliko je platio dva kompa sa i5 i i7,a koliko je mogao platiti FX.
Ono sto on radi ce obaviti i FX. Nesto brze,a nesto sporije.
Naglasavam da meni komp. jednostavno ne sluzi za igre primarno nego za encoding. Zato i je vec stara 7850 unutra. Da hocu gejmersku masinu utrpao bi nesto jace. Meni je komp. prakticki dvadeset sati dnevno u transcodingu.
Tvrdis li mozda da ce ti celeroni i pentiumi obavljati encoding bolje od FX-a?
Sigurno ne tvrdis.
I sto ti tocno nije logicno?
Da hocu dat manje para za isto kao i velika vecina usera?
Od pocetka naglasavam da je AMD best buy danas,a da je FX8320 s ovim cijenama daleko best buy.
To ne znaci da mrzim INTEL kao sto to bubica tvrdi jer ima problema sa razumjevanjem.
A dosta sam puta naveo da Intel radi fantasticne procesore. Toliko o objektivnosti.
Za nedostatak objektivnosti obrati se bubici,a ne meni.
EDIT: Sto se tice bratovog izbora .,to mozda nije ni bitno s obzirom kolikom brzinom isplati hardware. tako da se ta opaska moze i zanemariti.