View Single Post
Staro 22.12.2014., 21:10   #262
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor Pawzilla Pregled postova
Siguran sam da to nebi bilo tako da si bio od početka objektivan.

Dio vezan uz svakodnevnu uporabu sam ti objasnio u postu prije ovoga i bez vrijeđanja, ili ga nisi pročitao ili nisi razumio. Upravo i je stvar u tome da se svakodnevna i poslovna uporaba razlikuju, no ti uspoređuješ svoj i bratov komp, pričaš da je brat programer i sam sebi uskačeš u usta kad preispituješ bratov odabir procesora iako si pročitao objašnjenje vezano uz virtualne mašine i OSX. Kažeš da nema razloga baciti novac na 4770K, jer ponovo, uz svakodnevnu uporabu razlike nema, a opet mene nazivaš "intel ekipom" kad sponemem celerona/pentiuma koji bi jednako dobro tjerao tvoju 7850.

Evo, ja te ne vrijeđam, no puno toga mi kod tvojih tvrdnji nije logično.
Objektivan sam sasvim dovoljno.

Za svakodnevnog usera logican izbor je jeftiniji AMD.
Preispitujem bratov odabir jer znam koliko je platio dva kompa sa i5 i i7,a koliko je mogao platiti FX.
Ono sto on radi ce obaviti i FX. Nesto brze,a nesto sporije.
Naglasavam da meni komp. jednostavno ne sluzi za igre primarno nego za encoding. Zato i je vec stara 7850 unutra. Da hocu gejmersku masinu utrpao bi nesto jace. Meni je komp. prakticki dvadeset sati dnevno u transcodingu.
Tvrdis li mozda da ce ti celeroni i pentiumi obavljati encoding bolje od FX-a?
Sigurno ne tvrdis.

I sto ti tocno nije logicno?
Da hocu dat manje para za isto kao i velika vecina usera?

Od pocetka naglasavam da je AMD best buy danas,a da je FX8320 s ovim cijenama daleko best buy.
To ne znaci da mrzim INTEL kao sto to bubica tvrdi jer ima problema sa razumjevanjem.
A dosta sam puta naveo da Intel radi fantasticne procesore. Toliko o objektivnosti.
Za nedostatak objektivnosti obrati se bubici,a ne meni.

EDIT: Sto se tice bratovog izbora .,to mozda nije ni bitno s obzirom kolikom brzinom isplati hardware. tako da se ta opaska moze i zanemariti.

Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 22.12.2014. u 21:18.
Hawker je offline