Citiraj:
Autor CheCola
ma samo podvačim paralelu da je kućnom korisniku skoro pa svejedno rednao svoje uradke sa fx-om ili coreom ix, dok u ozbiljnijim stvarima se ionako stavlja naglasak na gpu, tako da ta prednost kućnom korisniku ne igra neku presudnu ulogu.....
|
Nije rendering baš uvijek "kućni korisnik" - to je već malo ozbiljnije... Recimo u onom klipu (sa nekim starijim softverom) fx 83xx vs i5 3570K (oba ocana) za 20sek prije riješi u videu od 2 min - a nije mu ni load jezgri uvijek bio na max. A dosta jeftinija kombinacija, a bolja u tome
Hoću reć da neki zarađuju (pa dijelom i žive od toga). Sad će netko reć "ako živi od toga trebao bi više uložiti...". Znam i ja da bi idealno bilo intel hexa ili octa sa LGA 2011, 2011-v3 i sl. - al nećete vjerovati nemaju ljudi uvijek love, ne zarađuju masno i nisu svi spremni iskeširat 10 somova.
Znam jednog dečka (obrada snimaka sa svatova i sl. pizdarije) - znači živi od toga, a ima i5 3570K, 8gb ram - nema ssd niti grafičku. Reko mu ako bude htio upgradeat ubaci ssd i gtx 650
Citiraj:
Autor Mladenxy
Pjesma je genijalna, pogotovo kad peče jaja na grafi
Intelovci nemaju nešto tak kul  .
|
Imaju
procesore