View Single Post
Staro 22.12.2014., 17:16   #226
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Ne, ti si pitao kao ostrasceni AMD fanatik.

Nikad nisam kuzio ljude koji ostrasceno lajkaju nesto lose. To mora da granici s nekim psiho-poremecajem.

No, bek tu d sabđekt...

Vidis, postoji nesto sto se zove licemjerje.

Ti si mali licemjerni fanboy. Zasto? Pa zato sto, kao i svaki mali licemjerni fanboy kojeg sam susreo po raznim forumima, Uselessnetovima, IRC-ovima, BBS-ovima i ostalim kutcima Internetova:

a) imas vrlo ograniceno znanje
b) imas selektivno "pamcenje" i pregled napisanog te vjesto eskivira sve konkretno
c) uporan si u isticanju tocaka a) i b)

Ovo sam citirao samo zato da u slucaju havarije MySQL servera, imamo na dva mjesta napisano pa time efektivno povecamo sansu za uspjesan backup.

Jel?

Pomozi sebi.

Jel se ljubite?

To znamo, kao ni na vecinu pitanja ili tema o kojima diskutiramo, zato i je toliko zabavno (u negativnom smislu - po tebe).

Ponovit cu pitanje - od cega bolujes?

Moram li ti ponovno citirati ili si ti zapravo nastavak Katarine ili VasionaMajstora?

Ili mislis da "osobno napadam" AMD?

Moras biti kadar shvatiti odgovor i prestati biti mali licemjerni gaymer overklouker da bi ti se netko posvetio dovoljno dugo da potrosi (korisno) vrijeme na tebe.
Krenuo sam pisati i secirati,ali s ogranicenim osobama poput tebe nezahvalno je komunicirati.

Otkad si se nekom nesrecom pojavio na threadu stalno drzis taj budalasti stav i jedino sto znas je vrijedjanje,naravno preko ekrana je lakse.

Mozda bi htio,a svakako mogao,ovo eskalirati ali iz iskustva po kojekakvim forumima shvacam da s osobama poput tebe nema pametne rasprave.
Lijepo sam ti rekao,okani me se,izbjegavaj postove,stavi ignore itd....
Ne trudi se pravit pametan jer ti fali kapacitet za tako nesto,tvoj bolestan nastup upravo to govori.

Eto,dajem ti jos jednu priliku da lijepo prestanes s tim svojim poremecenim nastupom.
Nikad nije kasno naucit se kulturi. Cak ni ti nisi izgubljen slucaj potpuno.
Pokusaj kanalizirat taj nagomilani bijes u nesto efikasno.

Sta su ti ovi linkovi dolje. Ja tu vidim jos malo poremecenih nastupa,ne samo tvojih.
Hawker je offline