HTC mi ima najbolje kućište, dok kad vidim kameru odmah ga otpišem pošto nju najčešće koristim pored poziva/poruka/Vibera.
LG mi se sviđa više radi kućišta i softvera, osobito kada se uzme u obzir kojom brzinom je izašao Lolipop update, među prvima, a kada pogledam XDA custom ROM-ovi i podrška čine se mrvicu bolji nego kod S5.
S5 mi prednjači radi malo bolje kamere, ali jako slični rezultati te radi IP certifikata.
Taman sam se odlučio na LG radi tog super tankog okvira i 5.5", kada sam shvatio da je Super AMOLED ubojica teška radi super crne i odlične vidljivosti na suncu.
Na tu važnu prednost me sasvim slučajno uputila Nokia 730 koju je član obitelji kupio i kad sam vidio tu crnu odmah sam znao da ne želim mobitel bez takvog displeja.
Nažalost gledajući listu na GSM Areni vezanu za vidljivost na suncu, S5 je gore u vrhu, dok je G3 negdje daleko ispod, tako da...
čekam prvi mjesec da vidim hoće li se predstaviti S6 i da li će TouchWiz biti "lakši" i da li napokon stiže kvalitetnije kućište makar kao u Note 4.