View Single Post
Staro 22.12.2014., 16:59   #4113
VoodooRain
Premium
Moj komp

VoodooRain's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor dinos3 Pregled postova
1. Prelazak na turbo 20/30 je potpuno besplatan. Korisnik može zatražiti aktivaciju 'Turbo opcije 20', koja omogućava brzinu pristupa od 14/1,4 Mbit/s do 20/2 Mbit/s, a moguće ju je aktivirati na brzinu pristupa od 2048/256 kbit/s do 4096/512 kbit/s ovisno o tehničkim mogućnostima (znaci turbo 20 opcija bi bila tvoja), bez dodatne naknade. 'Turbo opcija 30' omogućava brzinu pristupa od 21/2,1 Mbit/s do 30/3 Mbit/s, a moguće ju je aktivirati na brzinu pristupa od 5120/320 kbit/s do 10240/640 kbit/s ovisno o tehničkim mogućnostima, bez dodatne naknade. Ovo sam uspio izvuci s njihovih stranica sto se tice VDSLa.
2. Koliko ja znam VDSL nema nikakve veze s VOIPom tako da se nista ne mijenja sto se tice telefona.

Ako budes zatrazio opciju javi je li prosla jer sam ja na Sajmistu i rekli su da centrala nije na VDSLu tako da nije moguce aktivirati VDSL i vece brzine.
Hmm... Koliko ja znam ne potpisuje se nikakav ugovor.
hvala na odgovoru
ali nemogu ni ja cuo sam se sa agentom na chatu i kaze nemoze
a nalazim se na prauljama kolega ja u babinom viru i nemoze niti on znaci da smo svi u racku koliko imamo imamo.
a meni je centrala udaljena nekih 500m max nema niti toliko i mozda nekih 40kuca
VoodooRain je offline   Reply With Quote