View Single Post
Staro 22.12.2014., 16:56   #222
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Hawker Pregled postova
Ja sam lijepo pitao sto fali OpenCL.
Iskreno,samo me zanima.
Ne, ti si pitao kao ostrasceni AMD fanatik.

Nikad nisam kuzio ljude koji ostrasceno lajkaju nesto lose. To mora da granici s nekim psiho-poremecajem.

No, bek tu d sabđekt...

Citiraj:
Posto vidim da ti ophodjenje sa ljudima nije jaca strana nastoj se drzat podalje od mene.
Vidis, postoji nesto sto se zove licemjerje.

Ti si mali licemjerni fanboy. Zasto? Pa zato sto, kao i svaki mali licemjerni fanboy kojeg sam susreo po raznim forumima, Uselessnetovima, IRC-ovima, BBS-ovima i ostalim kutcima Internetova:

a) imas vrlo ograniceno znanje
b) imas selektivno "pamcenje" i pregled napisanog te vjesto eskivira sve konkretno
c) uporan si u isticanju tocaka a) i b)

Citiraj:
Ili se nastoj upristojit pa kad steknes neke osnove osnovne komunikacije s ljudima vrati se pa cu razmislit hoces li bit rehabilitiran.
Ovo sam citirao samo zato da u slucaju havarije MySQL servera, imamo na dva mjesta napisano pa time efektivno povecamo sansu za uspjesan backup.

Citiraj:
A to ko je ostrascen vidi se iz tvoje pisanije i cak nije vezano za CPU problematiku.
Jel?

Citiraj:
P.S. Evo pomocu ti,
Pomozi sebi.

Citiraj:
postavio sam pitanje dragom
Jel se ljubite?

Citiraj:
kolegi na koje ja ne znam odgovor
To znamo, kao ni na vecinu pitanja ili tema o kojima diskutiramo, zato i je toliko zabavno (u negativnom smislu - po tebe).

Citiraj:
i tad ulece nadrkani "strucnjak" i nastavlja sa osobnim napadima koji nemaju smisla.
Ponovit cu pitanje - od cega bolujes?

Moram li ti ponovno citirati ili si ti zapravo nastavak Katarine ili VasionaMajstora?

Ili mislis da "osobno napadam" AMD?

Citiraj:
Moras se smirit,duboko udahnit i nastojat odgovorit na pitanje ako zelis ili ako znas.
Moras biti kadar shvatiti odgovor i prestati biti mali licemjerni gaymer overklouker da bi ti se netko posvetio dovoljno dugo da potrosi (korisno) vrijeme na tebe.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline