Citiraj:
Autor Hawker
Ja sam lijepo pitao sto fali OpenCL.
Iskreno,samo me zanima. 
|
Ne, ti si pitao kao ostrasceni AMD fanatik.
Nikad nisam kuzio ljude koji ostrasceno lajkaju nesto lose. To mora da granici s nekim psiho-poremecajem.
No, bek tu d sabđekt...
Citiraj:
Posto vidim da ti ophodjenje sa ljudima nije jaca strana nastoj se drzat podalje od mene.
|
Vidis, postoji nesto sto se zove licemjerje.
Ti si mali licemjerni fanboy. Zasto? Pa zato sto, kao i svaki mali licemjerni fanboy kojeg sam susreo po raznim forumima, Uselessnetovima, IRC-ovima, BBS-ovima i ostalim kutcima Internetova:
a) imas vrlo ograniceno znanje
b) imas selektivno "pamcenje" i pregled napisanog te vjesto eskivira sve konkretno
c) uporan si u isticanju tocaka a) i b)
Citiraj:
Ili se nastoj upristojit pa kad steknes neke osnove osnovne komunikacije s ljudima vrati se pa cu razmislit hoces li bit rehabilitiran.
|
Ovo sam citirao samo zato da u slucaju havarije MySQL servera, imamo na dva mjesta napisano pa time efektivno povecamo sansu za uspjesan backup.
Citiraj:
A to ko je ostrascen vidi se iz tvoje pisanije i cak nije vezano za CPU problematiku.
|
Jel?
Pomozi sebi.
Citiraj:
postavio sam pitanje dragom
|
Jel se ljubite?
Citiraj:
kolegi na koje ja ne znam odgovor
|
To znamo, kao ni na vecinu pitanja ili tema o kojima diskutiramo, zato i je toliko zabavno (u negativnom smislu - po tebe).
Citiraj:
i tad ulece nadrkani "strucnjak" i nastavlja sa osobnim napadima koji nemaju smisla.
|
Ponovit cu pitanje - od cega bolujes?
Moram li ti ponovno citirati ili si ti zapravo nastavak
Katarine ili
VasionaMajstora?
Ili mislis da "osobno napadam" AMD?
Citiraj:
Moras se smirit,duboko udahnit i nastojat odgovorit na pitanje ako zelis ili ako znas.
|
Moras biti kadar shvatiti odgovor i prestati biti mali licemjerni gaymer overklouker da bi ti se netko posvetio dovoljno dugo da potrosi (korisno) vrijeme na tebe.