Citiraj:
Autor VoodooRain
pitanje koristim obicni najeftiniji flat od t-smradova i tel mi je drito u zidu neide preko modema, 1.koliko se placa taj prelazak na vdsl i 2. dali onda moram tel stekati u modem ili moze ostati drito na zici spojen.
citamo sto ovdije pricate i malo sam se pogubio svatko drugacije prica
|
1. Prelazak na turbo 20/30 je potpuno besplatan. Korisnik može zatražiti aktivaciju 'Turbo opcije 20', koja omogućava brzinu pristupa od 14/1,4 Mbit/s do 20/2 Mbit/s, a moguće ju je aktivirati na brzinu pristupa od 2048/256 kbit/s do 4096/512 kbit/s ovisno o tehničkim mogućnostima (znaci turbo 20 opcija bi bila tvoja), bez dodatne naknade. 'Turbo opcija 30' omogućava brzinu pristupa od 21/2,1 Mbit/s do 30/3 Mbit/s, a moguće ju je aktivirati na brzinu pristupa od 5120/320 kbit/s do 10240/640 kbit/s ovisno o tehničkim mogućnostima, bez dodatne naknade.
Ovo sam uspio izvuci s njihovih stranica sto se tice VDSLa.
2. Koliko ja znam VDSL nema nikakve veze s VOIPom tako da se nista ne mijenja sto se tice telefona.
Ako budes zatrazio opciju javi je li prosla jer sam ja na Sajmistu i rekli su da centrala nije na VDSLu tako da nije moguce aktivirati VDSL i vece brzine.
Citiraj:
Autor panasonic
Znaš li možda da li se uz taj novi router mora potpisivat kakav ugovor?
Trenutno nisam vezan ugovorom i ako bi prešao na VDSL bojim se da mi neće htjeti besplatno zamjeniti router ako ne potpišem ugovor.
Provjerit ću to sve još sa SZK ali čisto da znam unaprijed da me ne bi netko pokušao zavaljat.
|
Hmm... Koliko ja znam ne potpisuje se nikakav ugovor.