Citiraj:
Autor trouble
Vidli smo
Ali nebi se baš složio u svemu,da tolko suxa,nebi ga ni zvali tamo gdje se borio zadnjih godina. Pa nije ni UFC organizacija luda pa da zove u mečeve totalne propuhe.
Jednostavno s godinama neki opadaju brže a neki sporije. Pokrajac očigledno brže. Nebi u detalje ulazio,nije da ga baš osobno znam ali znam mu neke trenere i momak je stvarno uložio truda u to da postane ono šta je. UFC borac. I na tome mu se treba skinuti kapa. A sad mu je vrijeme da se posveti radi s mlađima,čisto zbog zavidnog iskustva na visokom nivou.
|
U UFC-u je zbog Mirka Filipovića ne zbog svojih "izuzetnih" sposobnosti. Nemojmo si farbati oči kad to svatko ustvari zna. Uostalom, poznato je da Dana White voli čvrste vreće za napucavanje, koje ponekad uzvrate (npr. Clay Guida isl.). Njima se testiraju debitanti i pretendenti na ulazak u top 15. Malo mi je žao što Guidu svrstavam u isti koš sa Pokrajcem, ali što je-tu je.
A što se tiče primanja udaraca, u ovih 10-tak borbi u UFC Pokrajac je bio sasvim solidan. Za razliku od Filipovića kojeg bi i 3 kategorije lakši protivnik mogao nokautirati.