Citiraj:
Autor hylem
Nikad nije bio dobar. Solidan za domaće prilike, loš za inozemstvo, nikakav za ikoju jaču organizaciju. Možda su moji komentari bolni za neke osobe, ali jbg istina boli. Lik je nula od mma borca... nema nikakvo kretanje, za obranu od udaraca nije čuo, nikakvi kickovi, neprecizan u udaranju, brawler. Parter: nikakav bjj, ni judo, hrvanje tek toliko da položi s trojkom na kineziologiji (za usporedbu u UFC-u nastupaju All-American hrvači). Da sve nebude crno, ima reletivno jake ruke i solidno prima udarce.
|
Vidli smo
Ali nebi se baš složio u svemu,da tolko suxa,nebi ga ni zvali tamo gdje se borio zadnjih godina. Pa nije ni UFC organizacija luda pa da zove u mečeve totalne propuhe.
Jednostavno s godinama neki opadaju brže a neki sporije. Pokrajac očigledno brže. Nebi u detalje ulazio,nije da ga baš osobno znam ali znam mu neke trenere i momak je stvarno uložio truda u to da postane ono šta je. UFC borac. I na tome mu se treba skinuti kapa. A sad mu je vrijeme da se posveti radi s mlađima,čisto zbog zavidnog iskustva na visokom nivou.