View Single Post
Staro 21.12.2014., 18:26   #4093
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Imaš centralu. U centralu dođe tehničar i tamo postoje dva scenarija:
a) nisi na VDSL.u - prebacuje te na VSDL
b) već si na VSDL.u - ništa ne radi.

Konkretno s jedne strane žice je tvoj ruter, s druge strane žice je parica u centrali, u biti jedan port tj. priključak kao LAN. Tako da ....

Šta se tiče povećanja propusnosti promjenom parice možda ako je bio specifičan slučaj u igri (da je baš tvoj bila spojena blizu analognih koje su joj radile smetnje), ali u pravilu to nije slučaj nego ti se propusnost povećava na način da se provjeri stanje na stupu i eventualno popravi. Sad što si dalje od centrale ili što ima više kuća / stupova to ti imaš manju propusnost tj. veće su šanse da je neki spoj loš.

Sve ovo je ponavljano u ovoj temi već više puta. Ne znam zašto svaki put treba crtat iz početka.

To mi je jasno, hvala.

Valjda nisam dobro pitao, jer ne kužim te stvari baš najbolje. Mene zanima slijedeće. Ovo je moje stanje na ruteru

<table id="TABLE_DSL_INFO" class="infor" bgcolor="#979797" border="0" cellpadding="0" cellspacing="1"><tbody><tr class="blue_1"><td class="tdleft">Modulation Type</td> <td id="Frm_Module_type" class="tdright">ADSL_2plus</td> </tr> <tr class="white_1"> <td class="tdleft">Actual Rate (Up/Down)</td> <td class="tdright">1037/12512 kbps</td> </tr> <tr class="blue_1"> <td class="tdleft">Attainable Rate (Up/Down)</td> <td class="tdright">1397/21404 kbps</td></tr></tbody></table>

Ako mene neko u centrali prebaci na VDSL, da li će meni i dalje ostati Attainable Rate ista?

Zadnje izmijenjeno od: E-mil. 21.12.2014. u 18:36.
E-mil je offline   Reply With Quote