View Single Post
Staro 21.12.2014., 10:51   #1601
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Slazem se. Ali ujedno PlatiMi je odvratan. Meni je lako reci Messi je bolji, sladji, jaci, itd. Ja nisam duzosnik UEFA-e, ali on je. I to najvise rangirani. Samim time trebao bi se suzdrzavati od takvih komentara.
Nisam ja ništ niti rekao u vezi Mišela. Ono, slažem se sa svim do sad napisanim.

Čovjek je za'ebo puno stvari u nogometu, baš kao i njegov pajdo Sepp. Ono, prva stvar koja mi pada na pamet (iako je poprilično trivijalna) je da su maknuli dodjelu klempe u LP sa terena gore na tribine. Ono, od kak znam za sebe sjećam se gledanja svih finala LP i svih dodjela trofeja na travnjaku, ali od kak se odjeljuje na tribinama je meni skroz bezveze

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
A Ronaldo? Jbg, taj preko svog ega ne moze preci. Kad je znao da nema sanse da bude proglasen najboljim, nije se ni pojavljivao na dodjeli iako je bio medju top3 izbora. Sad ga izbor vise ne smeta, uredno dodje i slika se.

Ego prije svega. Kad se sjetim proslogodisnjeg finala LP samo se slatko nasmijem. Taj lik stvarno ima ego da to jos cak ni nogomet nije vidio prije njega
Puno puno više primjera njegova egomanijaštva ima od samo finala LP

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline