View Single Post
Staro 21.12.2014., 10:36   #4462
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
Hvala. Znam sve, upoznat sam sa time ... ni meni se baš ne sviđa a susjed mi radi u bnet-u. Mislim da imaju najbolju telku kaj je je
Da, od kad su spojili do prije točno prije mjesec dana ... točno im je godina trebala. Ma od početka sam zvao, stalno je bio odgovor bit će za mjesec dana, novi firmware pa tako prošlo pola godine ... međuvremenu su promijenili uređaj al opet ništa sve dok nisam pisao prigovor i zatražio raskid ugovora, tad su mi ponudili da mi smanje cijenu sa 3u1 na 2u1 i taman kad su mi umanjili račun sljedeći mjesec su ispravili bug i ponovo počeli normalno naplaćivat.

kod koga?
Mislio si najbolju kvalitetu slike ne telku jer programi su skoro identični kod svih iptv-a. No kad ja gledam tu b.netovu najbolju kvalitetu slike i kad meni recimo SK2, History, 24kitchen, food channel trzaju povremeno za vrijeme gledanja nekih 4-5 godina, a oni to neznaju popravit, a bome je prijavljivano jedno najmanje 60x i sve i svašta su isprobavali mijenjali radili i ništa od tog nije uspilo, ali za svo to vrijeme su tvrdili problem je kod mene dok nakon 5 i pol godina su priznali da je ipak kod njih. Tako da fućkaš ti dobru sliku kad se iživciram dok ju gledam i pokvari mi doživljaj gledanja te slike, tako da rađe nek mi je onda malo nekvalitetnija slika koja ne trza nikad za razliku od b.netove i koja će se nadam se ubrzo popravit što se kvalitete tiče inače ću si prebacit na 2u1.

Pa kako god koga kod b.netovaca.
Thermaltake je offline   Reply With Quote