Citiraj:
Autor tpm4
Imam 470k, kad preporucujes da kupim Cobru? Da skupim jos kojih 100-200k?
Jer ne zelim ostat bez svega 
Sidewinder mi je ok nadograden, mislim da mu je vrjednost oko 85k(4300-rebuycost). Jeli bolje da ga prodam ili ostavim???
Najgore mi je to kad pobjegnu, dva ASP-a (30-40% hull) mi danas pobigla svaki 40k bounty.
I dali je u ovima 100-150k misijama uvjek anakonda?? 
|
Bjež od tih misija. Da, skoro uvijek je Elite Anaconda, bez ozbiljnog broda (i ozbiljne opreme) ni ne pomišljaj.

Za Cobru moraš imat bar koji milijun u banci, da je kvalitetno opremiš i da *ebe majke.
Ako nemaš, onda je i Viper odličan izbor nakon Sidewindera, samo uvijek imaj na umu rezervu.
Ljudi kupe brod sa zadnjom kunom, pa kad ih ubiju nemaju za osiguranje i onda plaču po forumu kako je igra teška i sranje.
Citiraj:
Autor ivan77
dal koristite sidewinder ili onaj eagle koji se dobije preorderom? eagle je bolji za combat a sidewinder za trade i to je to, ili ima još neka razlika?
|
Sidewinder bolje podnosi napade, Eagle je malo slabiji ali okretniji, iako opet ti sve ovisi o kvaliteti opreme koju imaš i koliko si dobar pilot.
Pogledaj npr. ovog lika, jedan od ponajboljih pilota u ED, često mu objave videa u službenom newsletteru.
Uvijek leti sa flight assist off-om, znači to je toliko zajebano da ti ne mogu opisati, samo probaj jednom.
Ovdje ga napadne lik u Eaglu (pogledaj mu i druge videe, odlični su svi):