Citiraj:
Autor Xenon
na čekat ćeš se ... ja sam čekao godinu dana da poprave crnilo na iptv-u ... sad kad mi istekne ugovor telku selim u bnet
|
Ne bi išo kod njih više da mi plate da odem kod njih.
Citiraj:
Autor miki1hr
Pozdrav,
Sretno ti na BNet-u, ali pazi da ti ne uvale novi hd stb jer nema dobar software, pun je grešaka što su i sami u odgovoru korisničke službe potvrdili. Zbog toga sam kao njihov dugogodišnji korisnik raskinuo pretplatnički odnos s njima jer me nisu na vrijeme upozorili i od jučer postao Amisov korisnik na optici 
|
Potpis. Plus nadodao bi odnos prema korisnicima itd. ima tamo u b.net topiku moj cijeli osvrt na njih pa nek potraži.
Što se tiče popravaka raznoraznih sa amisove strane meni je zasad sve bilo jako ažurno napravljeno tipa pola sata max ili ako je bio neki veći kvar jedan dan, tako da nemam zamjerke što se tog tiče.
Što se iptv-a tiče preporučio bi svima koji razmišljaju uzet da si bolje malo razmisle, po mom mišljenju je najbolje uzet neki dobar satelit sa dobrim risiverom i miran si jer im je slika očajna(na mom novom LED tv-u i na drugom LCD-u) i to je još blago rečeno.