Čini mi se da ne zarađuješ sam lovu za život. Kada budeš, onda ćeš shvatiti koliko je lova u ovom okrutnom svijetu bitna.
S IT industrijom se događa ista stvar kao i sa svakom industrijom. Ono što je jednom bio eksperiment i nekakva mlada grana industrije koja možda ima potencijala je danas industrija s najvećim tržišnim rastom na svijetu. Nije tu ništa čudno, to je samo dobri stari kapitalizam za koji se, eto, još uvijek našla dostojna zamjena.
Da Carli Fiorina voli kompjutere? Ne, naravno da ih ne voli. Možda su joj ok, ali definitivno nema strast na koju ti misliš. To je zapravo dobro zato što je ona zadužena za to da lova "protječe". Sjećate se one rečenice iz Dunea "Spice must flow..."? Ista je stvar u IT industriji. Npr. nVidia zasere i napravi loš proizvod (FX serija). Naravno da neće to priznati i dati se na milost i nemilost konkurenciji. Kaj misliš da će ATI iz samilosti poslati interventni tim inženjera da malo pomognu zelenim dečkima? Naravno da ne...pokušat će ih što više sjebat, smanjiti im kredibilitet, tržišni udjel i prihove.
Ima u novom BUG-u zanimljiva kolumna od J. Dvoraka koji tvrdi da Microsoft ima velikih problema s kreativnošću i dinamikom tvrtke zbog toga što ima hrpu nesposobnih managera koji su jednom bili programeri. Jebiga, nije šefovanje za svakog, ne zna svatko raditi s ljudima, motivirati ljude i donositi kritične odluke s hladnom glavom.
Uz to, ti su ljudi stari. Stariji ljudi mnogo teže ulaze u rizik nego mladi ljudi. Premda to znači da igraju na sigurno i da njihove odluke u većini slučajeva neće uroditi s fijaskom, činjenica je da će stariji ljudi izuzetno rijetko ulaziti u rizik. Rizik pri istraživanju inovativne tehnologije, npr. Inovativne tehnologije koja s jedne strane može biti izuzetno profitabilna, a s druge može značiti financijski krah za firmu.
Sve u svemu, to je sve prilično komplicirano. Ja mislim da je najbolja opcija nekakav balans, da ekonomisti i pravnici rade svoj posao, a da inženjeri rade svoj. Naravno, interakcije između njih mora biti, ali ne treba biti direktnog mješanja u posao.