View Single Post
Staro 20.12.2014., 07:14   #144
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Hawker > nije da je AMD loš...neg je loš hebemu. Da AMD nije tak loš intel nebi mogao držati tolike cijene pogotovo na K modelima. Pa još se dobro sjećam 2500K kad je izašao bio je 1500kn. Kad je AMD izbacio FX-a nakon toga digla se cijena na 2000kn. Zašto da uzimam FX8320/50 + dobar hladnjak za 200-300kn više da ga držim hladnim i tihim ako za cijenu samog proca na Intelu dobivam to out of the box? Za gaming? Pa za normalan gaming većine ekipe je dovoljan i Pentium G3258 a kamoli išta jače od toga , bitna je grafa (ako nemaš ništa jače od GTX 760/R9 285). Jedino gdje sam vidio da se FX8 serija isplati je kućna video obrada. Ništa više. Osobno me zaboli što mi je ispod haube - dokle god se to isplati u tom trenu uzimati. U zadnje 2 godine imao sam G540 > I5 3330 > I3 3220. Razmišljao sam o prelasku na AMD jer mi fali oldschool OC iskustvo...

http://hwbot.org/submission/1036083_...45_3900.03_mhz

...ali jednostavno mi se ne isplati (za moje potrebe) koliko god to želio opravdati. Hoćeš AMD? Cewl. I don't care. Al treba istini pogledati u oči. AMD-u treba šut u guzu a ne izmišljanje tople vode i nove tehnologije za koju developere boli ona stvar i u većini slučejava neće biti iskorištena iako je u teoriji superiornija od konkurencije...jer baš zbog toga nekog značajnog pomaka u perfomansama proceva nema. Hebiga.
tomek@vz je offline