View Single Post
Staro 19.12.2014., 17:09   #544
asibulj
Misanthrope
Moj komp

asibulj's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Thiniad Pregled postova
Viš to je dobra ideja. Jastučić je od gela unutra? Ili je to spužva? Usput, kakva je podloga, glatka, hrapava, tvrda?
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Najbolje ti je provjerit to sve uživo prije nego išta kupiš. Ja imam exectmat i taj jastučić je meni samo smetnja, koristio jedno vrijeme i preporodio se dok sam ga maknuo. Više odmaže nego što pomaže jer ti stavi ruku u neprirodan položaj i smanji dotok krvi u prste .
Jastučić je od gela, a ove gore podloge su sve aluminijske dual sided, jedan strana je hrapavija jedna je glatka tako da možeš odabrat što ti više paše.
Kao što je kolega gore predložio odmori bar 5 minuta svaki sat, igranje 5-6 sati u komadu spada u sferu oboljenja

Imam sad Alumic a prije nje sam imao eXactmat. Alumic kao i ova druga imaju hrapavu i glatku stranu. Kao što kolega reče jastučić je od gela nema šanse da opet uzmem podlogu bez njega. Još bih prije preporučio Alumic jer je ona kao i eXactmat metalna dok vjerujem da je vespula od plastike. I još k tome je Alumic znantno veća od EM i izgleda odlično. Mislim da ti je samo problem navikavanja oko ovog jastučića a osim toga nema nekih mana. Podlogu kad kupiš ne moraš više ni razmišlajti o habanju ili tome. A pereš ju brusilicom! Ja sam svoju Razer promijenio iz dosade. Mislim da sam ju imao oko 3 godine i još uvijek je u ladici za svaki slučaj.