View Single Post
Staro 19.12.2014., 14:38   #115
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor doky Pregled postova
Sve to stoji ali igru može vrtit prastari Intelov quad core procesor (min 2.0Ghz) iz prve generacije quad core procesora, a ne može dual core Haswell iz zadnje generacije koji takve šije po svim mogućim pitanjima. Naravno, ne tražimo mi sad ne znam kakve peformanse ko FX-8 ili i7 nego samo da pokrenemo igru i da ona radi što bi u teoriji trebalo biti moguće... Da sa svojom konfom igram na 720p i low detaljima na 30fps-a, ako je igra dobra mene to neće zamarati...
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ovo.

Ne možeš mi reć da je odjednom igra napravljena tako da MORA moći 4 dretve zadati procesoru. To mi sve smrdi na jedno veliko
Code:
if (no_taskmanager_core <=2) vid_output = black_scr_func
Moš ga yebat ako je igra optimizirana da treba min. quad - prepozna dal ima 4 jezgre i vozi. Uostalom taj nedefinirani intelov quad je možda bolji u multithreadingu od pentiuma - recimo q6600 je (doduše mrvicu). E sad dal je to zavjera ne znam, dal se moglo za dual napravit - možda i je, al kažem nerealno je bilo za očekivati da će dualci vječno trajat, logično je bilo da će oni prvi otpasti jer je to prirodni slijed događaja - pitanje je bilo samo kada... To ja najavljujem ekipi već godinama (mislio sam da će ova situacija i prije doći), kada sam preporučivao uvijek quad fm2 athlone (740, 750K) ispred pentiuma za taj buđet - iako su tada pentiumi bili bolji u svakoj ili gotovo svakoj igri. Danas/sutra će razlika između njih biti u mogućnosti pokretanja/nepokretanja igre.

Ne možete očekivati da će dualci tjerati nadolazeće next-gen igre. Hvala bogu na 1155 i 1150 socketu imate brutalne upgrade mogućnosti

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 19.12.2014. u 14:44.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote