18.12.2014., 14:14
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor The Man
jopis jako si me razljutio svojim onemalovažavanjem Samsung softvera koji je po mom mišljenju (i mišljenju nekoliko milijuna ljudi diljem svijeta) sasvim dobar i pruža dobar user experience uz lijep dizajn koji savršeno nadopunjuje ljepotu njihovih uređaja. Da nije tako Samsung ne bi uz Apple bio glavni igrač na tržištu. Svaki od 5 Samsung uređaja koje sam koristio (a neke od njih i dalje koristim) pružili su mi iznimno zadovoljstvo i ugodno su me iznenadili nebrojeno puta svojom žilavom plastikom koja se za razliku od HTC aluminija nije deformirala pri prvom manjem padu. Nadalje, pošto sam svjestan da uređaji bez mana ne postoje, spreman sam im oprostiti tih par aplikacija kojima "truju" ništa manje guglovim glupostina zatrovan stock android. Molim te shvati da je tvoje pljuvanje Samsunga uzaludno i da neće polučiti rezultate jer Samsung ima ogromnu bazu fanova koji obožavaju njegove proizvode, a za razliku od ostalih wannabe top brendova Samsung nudi za svakoga ponešto, pa makar i sa 512MB memorije. Nije sve u brzini, brzina ponekad pokvari doživljaj slatkog iščekivanja dok ti se učitava stranica, a onaj famozni lag koji se desi jednom u 100 godina je meni osobno skroz simpatična stvar i tu vidim da je moj Samsung uređaj baš poput mene, nesavršen, ali za mnoge dovoljno dobar da ne bude okarakteriziran kao loš.
Sretan Božić svim ljubiteljima Samsunga, a onima koji se dvoume koji telefon odabrati za sebe, svoju bolju polovicu ili člana obitelji, odgovor je samo jedan, Samsung, naravno.
|

|